top of page
ROCK 'n' ROLL BED & BREAKFAST

 

Ons Bed & Breakfast is een op ons terrein staand houten chalet gelegen aan een meertje net buiten het mooie, oude, rustieke centrum van Dordrecht; de oudste stad van Holland! Er kunnen maximaal 4 personen overnachten. Ideaal voor een groep vrienden en ook bands die op tour zijn, waarbij je ons theater erbij kunt reserveren om lekker te repeteren (backline aanwezig).

Dit is niet zomaar een B&B; ons chalet heeft een eigen keuken en badkamer. Je kan dus alles op je eigen tijd en manier doen. Het blijft natuurlijk een houten huisje en je zult dus af en toe een spinnetje tegen kunnen komen. Je hebt toegang tot het chalet en het aangrenzende terras met meubilair. We hebben voor de kinderen een glijbaan. Er is een vuurpit, een roeiboot en er mag gevist worden (met vergunning).  Als je wilt, kun je in overleg onze bbq gebruiken. Het terras is gedeeld met ons en eventuele theatergasten. Onze hond Sia loopt vrij rond op het hele terrein en er zijn een aantal kippen. Verwacht geen 5-sterren hotel! Het is en blijft een grote houten blokhut die we zo leuk en comfortabel mogelijk hebben ingericht. We verwachten van onze gasten dat ze op een respectvolle manier met alles om gaan. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan vanwege slechte ervaringen. Roken mag op het balkon van de cabin en in de tuin.

Aangrenzend aan het terras hebben we klein theater waar regelmatig bands repeteren of feestjes worden gehouden. Als je op zoek bent naar rust, check dan eerst even bij ons of er een feestje is op de datum van jouw geplande overnachting.  
 

De Omgeving

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied en met 10 minuten rijden zit je er midden in! Ook Dordrecht zelf is prachtig en gezellig en vol met leuke winkeltjes en terrassen. Op loopafstand hebben we een groot park (het Wantijpark) met in de zomer een speelbadje, concerten en een kinderboerderij. Ook aan de overkant van de vijver is een nieuw park met speeltoestellen voor kinderen. Hieronder staan nog een aantal links naar leuke dingen die er in en rondom Dordrecht te doen zijn. 

Porch
Entrance
Kitchen
Double bed
Bathroom
Bunk beds
Patio
Toilet
Tiki bar on the theatre terras
Gedeeld terras
De Melkbus

Dordrecht

VVV

De Biesbosch

Nationaal Park

Kinderdijk

Molens

Villa Augustus

Restaurant

Contact

 

Mocht je meer willen weten over ons aanbod en mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op:

Bericht ontvangen!

bottom of page